Louisvale

Louisvale is een wijnproducerende boerderij en evenementenlocatie in het pittoreske Devon Valley-gebied van het bekende wijndistrict Stellenbosch en maakt deel uit van de Stellenbosch-wijnroute. Louisvale begon met het produceren van wijn kort nadat het in 1988 door de vorige twee eigenaren was gekocht. In het volgende decennium bouwde het huis een reputatie op voor wijnen van hoge kwaliteit en vestigde het een sterke aanwezigheid in de detailhandel en chique restaurants in Kaapstad en Johannesburg. Het verkocht ook wijn in het Verenigd Koninkrijk en Europa en kreeg schapruimte in winkels zoals Sainsbury en Harrods.

Louisvale V Barrels scaled
75398192 3151437994926663 8512090199545610240 n

Specialist in Chardonnay

Het wijnhuisis gevestigd aan de voet van het prachtige Stellenbosch-gebergte, te midden van de weelderige groene Devon Vallei. Binnen deze weelderige omgeving gedijen de goed onderhouden wijngaarden van Louisvale, waar vooral de Chardonnay-wijnen enorm geloofd zijn.. Als een van de pioniers in Zuid-Afrika met een focus op Chardonnay, heeft Louisvale deze toewijding tot op de dag van vandaag behouden.

Met de gunstige ligging, het perfecte klimaat en een zorgvuldige behandeling van de druiven, heeft Louisvale al vele jaren een gevestigde reputatie als een van de meest vooraanstaande wijnproducenten in de regio.

Populaire wijnen van Louisvale

Louisvale Chavant

Louisvale

Louisvale Chavant Chardonnay

Louisvale NV Unwooded Chardonnay

Louisvale

Louisvale Unwooded Chardonnay

Louisvale Merlot

Louisvale

Louisvale Merlot

Frank Wijnhandel van Ouwerkerk
frank weijers

Wil je meer weten over ons of onze wijnen? Onze experts staan voor je klaar!

Erkend wijnexperts
© Wijnhandel van Ouwerkerk
Privacy voorwaarden
Cookies
Ontwerp & realisatie: MM