Over ons

Wijnhandel van Ouwerkerk is een gespecialiseerd familiebedrijf in Arkel. Wij zijn vol van smaak. Bij ons kan je terecht met al je wijnvragen. Of het nu gaat om het uitzoeken van de perfecte wijn bij jouw diner of het organiseren van een wijnproeverij voor een groot gezelschap. Wij maken jouw wijnmoment graag extra bijzonder.

Wijnhandel Van Ouwerkerk Arkel
Vakkennis en expertise vanaf 1860

Wijnhandel van Ouwerkerk is een familiebedrijf dat al sinds 1860 vol passie en enthousiasme gerund wordt door de familie van Ouwerkerk. Inmiddels staat Jan Peter als 5e generatie wijnkoper aan het roer. Bij ons vind je de vakkennis en expertise die vanaf 1860 tot op de dag van vandaag van vader op zoon is doorgegeven. 

Traditioneel met een moderne twist 

We zijn een traditionele wijnhandel in een modern jasje. Door de jaren heen hebben we ons voor de Nederlandse markt gespecialiseerd in (Kopke) Port, Bordeaux wijnen, Portugese wijnen, Franse, Spaanse en Italiaanse wijnen. Onze klanten kennen en herkennen ons door dit ‘traditionele’ assortiment waarmee we in het midden en hogere segment opereren. Toch is Wijnhandel van Ouwerkerk continu in ontwikkeling. We kijken scherp naar de veranderingen in de wijnwereld en proberen jou als nieuwe generatie wijndrinker te inspireren met wijnfestivals, proeverijen en andere leuke wijnevenementen.  

Rechtstreeks van de wijnboer naar het schap

We staan voortdurend in contact met de wijnhuizen die we voeren en brengen regelmatig een bezoek aan een groot aantal van hen. De wijnen gaan rechtstreeks van de wijnboer naar het wijnschap. We zien wijn verkopen als een ambacht; elke wijn die jij inschenkt of cadeau geeft moet perfect passen bij jouw moment. We zijn vol van wijn en hebben als doel om deze passie op elke wijnliefhebber over te brengen.  

Frank Wijnhandel van Ouwerkerk

frank weijers

Wil je meer weten over ons of onze wijnen? Onze experts staan voor je klaar!

Erkend wijnexperts
© Wijnhandel van Ouwerkerk
Privacy voorwaarden
Cookies
Ontwerp & realisatie: MM