Keur­merken

Kwaliteit staat heel hoog in het vaandel bij Wijnhandel van Ouwerkerk. Om de kwaliteit te waarborgen werken we met een aantal vaste keurmerken. Uiteraard nemen we de alcoholwetgeving heel serieus en voeren we bij directe en online verkoop altijd een leeftijdscheck uit. We vertellen je hier graag meer over onze keurmerken.

verkoop kelderrestanten

Wine in
Moderation

Wine in Moderation – Art de Vivre is een internationaal programma van de wijnsector om welzijn en een gezonde levensstijl te inspireren en om bij te dragen aan het terugdringen van aan alcohol gerelateerde schade.  Het keurmerk biedt handvatten aan de gehele internationale waardeketen van wijn, door middel van bewustwording en kennisoverdracht over verantwoordelijk alcoholgebruik en matige wijnconsumptie. 

KVNW Register Wijnhandelaar

Wijnhandel van Ouwerkerk is Register Wijnhandelaar van de Koninklijke Vereniging Nederlandse Wijnhandelaren. Dit houdt in dat wij elke drie jaar geauditeerd worden en al onze handelingen gecontroleerd worden. Het keurmerk biedt individuele wijnhandelaren de kans zich te onderscheiden en heeft tegelijkertijd een positief effect op de gehele wijnbranche. Sinds de actualisatie kent het keurmerk enkele voorwaarden met een meer specifiek MVO-karakter.   

Register Vinoloog van de Wijn academie

Vinoloog van de Wijnacademie, al ruim 40 jaar een begrip in de wijn- en horecabranche en als enige titel van niveau erkend door de SWON, FHKN, VAKO, KVNW en de KSU. Een perfecte vakopleiding voor iedereen die werkzaam is in de wijnhandel of horeca. 

De titel 'Vinoloog van de Wijnacademie' is een geregistreerd merk en kent een reglement voor de gebruiker van deze titel.

Frank Wijnhandel van Ouwerkerk

frank weijers

Wil je meer weten over ons of onze wijnen? Onze experts staan voor je klaar!

Erkend wijnexperts
© Wijnhandel van Ouwerkerk
Privacy voorwaarden
Cookies
Ontwerp & realisatie: MM