Zo ziet 70 jaar samenwerking met Kopke eruit
27-11-2023
70jaarkopke2

Ons partnerschap met Kopke is er één die voor ons heel bijzonder is. In 1953 sloten we de samenwerking om als enige wijnhandel in Nederland Kopke port te mogen importeren. 

70 jaar samenwerking

Nu 70 jaar laten is Kopke nog steeds een van onze meest gekoesterde handelspartners. Als oudste porthuis ter wereld heeft Kopke een enorm rijke geschiedenis. Toch weten zij ieder jaar weer te innoveren met de tradities in het achterhoofd. 

70jaarkopke4
70jaarkopke1

Hangeschilderde etiketten

Een van de tradities die nog steeds in stand is gebleven is het schilderen van de etikketten met de hand. Dat deze traditie al eeuwenoud is zie je hieronder in de oude foto's die we terugvonden in ons archief.

70jaarkopke3

Speciale samenwerking

Over de afgelopen jaren hebben we al veel unieke samenwerkingen met Kopke op de markt mogen brengen. Zo brachten zij voor de kroning van Koning Willem Alexander in 2013 de 'Coronation Port', die speciaal werd geblend en gebotteld ter ere van de kroning. Ook bottelde Kopke dit jaar speciaal voor Wijnhandel van Ouwerkerk de unieke Christmas White Port, als aanvulling op de Christmas Ruby Port. 

De samenwerking met Kopke is er één die zich nog ieder jaar verder uitbouwt en die we komende jaren zeker blijven koesteren. 

Deel deze pagina

Ouwerkerk Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven over de laatste aanbiedingen en wijnfeitjes? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Erkend wijnexperts
© Wijnhandel van Ouwerkerk
Privacy voorwaarden
Cookies
Ontwerp & realisatie: MM