Bij het gebruik van deze website bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.
×
 

Zoek wijn

  • Gebied
  • Wijnhuizen
  • Jaargang
  • Kleur
  • Druif
  • Appellation

FUN - Sauvignon Blanc

  • € 0,00

FUN - Sauvignon Blanc - friuli-puiatti-fun-sauvignon-blanc (Puiatti Vigneti ).    W ijn is een ontmoeting tussen de mens, zijn cultuur en het land Wijnhuis Puiatti is sinds 1967 een belangrijke speler in de wereld van de wijnbouw in Friuli en

Verlanglijst

Product vergelijk

Stel een vraag

Excl. BTW: € 0,00

Beschikbaarheid: Op voorraad

Merk: Puiatti Vigneti

Art.Nr.: friuli-puiatti-fun-sauvignon-blanc

Tags:  FUNSauvignonBlancFriuliPuiattiVigneti

  Wijn is een ontmoeting tussen de mens, zijn cultuur en het land

Wijnhuis Puiatti is sinds 1967 een belangrijke speler in de wereld van de wijnbouw in Friuli en heeft altijd goed ingespeeld op de voortdurende vraag en veranderingen die plaatsvinden, door de combinatie van ervaring, traditie en innovatie.

Alles is gebaseerd op een enkele wijnbouw filosofie: respect en verbetering van de wijngaarden, dat wil zeggen het onlosmakelijk verband tussen milieubeheer, druivenrassen en klimaat. 

Precisie, planning, verbeelding en poëzie: dit is in het kort, de Puiatti stijl. Trouw aan hun eigen principes. Ze bieden wijnen gemaakt van emoties, charme en harmonie, de vrucht van gepassioneerd onderzoek. Hun wijnen zijn de interpretatie van het leven, behoeften en verlangens. Hun verhaal is voortdurend evoluerend en rijk aan ervaring en succes.

De regio Friuli in de buurt van de rivier de Isonzo is als een open raam waar maritieme en continentale winden doorheen waaien.  De koele, droge Borawind , komend vanuit de Balkan wordt afgewisseld met wind vanaf de Adriatische Zee. Hierdoor ontstaat een uniek microklimaat ten gunste van noordelijke wijnbouw onder invloed van de Middellandse Zee. Overvloedige zonneschijn en subtiele temperatuurschommelingen van de regio Friuli helpen de langzame rijping van de 

Sauvignon Blanc

 Deze Sauvignon Blanc heeft een "fumé" karakter, dat aangenaam en aromatisch is. De wijn is  jong en intens,  met een uitstekende frisheid , buitengewoon aangenaam en veel lengte. De aroma',s en smaken zijn elegant, met hints van gras en wit fruit, zoals abrikoos en witte perzik.

Heerlijk bij voorgerechten,  uitgebreide pasta',s en rijstgerechten, schaal-en schelpdieren.

Serveren op  10 tot 12° C.

"
Specificaties
Appellation Venezia Giulia PGI
Druif Sauvignon Blanc
Kleur Wit
Verpakking
Verpakking doos
Afsluiting Kurk
Aantal per verpakking 6

Recente Vragen

Stel een vraag over dit product

Beoordelingen

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!