Bij het gebruik van deze website bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.
×
 

Zoek wijn

  • Gebied
  • Wijnhuizen
  • Jaargang
  • Kleur
  • Druif
  • Appellation

Maray Reserva Cabernet-Sauvignon

  • € 0,00

Maray Reserva Cabernet-Sauvignon - limari-valley-maray-reserva-cabernetsauvignon (Maray by Tabali). Maray by Tabali Tabalí is een (naar Chileense begrippen) kleinschalig wijngoed van 180 ha dat zich volledig richt op productie van wijnen van topkwali

Verlanglijst

Product vergelijk

Stel een vraag

Excl. BTW: € 0,00

Beschikbaarheid: Op voorraad

Merk: Maray by Tabali

Art.Nr.: limari-valley-maray-reserva-cabernetsauvignon

Tags:  MarayReservaCabernet-SauvignonChiliTabali

Maray by Tabali

Tabalí is een (naar Chileense begrippen) kleinschalig wijngoed van 180 ha dat zich volledig richt op productie van wijnen van topkwaliteit. De wijnmakerij is zodanig ontworpen dat het fruit en de wijn uitsluitend door de zwaartekracht worden verplaatst. Er wordt vertrouwd op de krachten van de natuur om het werk te doen en het voorkomt onnodig pompen. Het wijngoed was de droom van Guillermo Luksic (1956 - 2013) die zijn hart volgde en voorzag dat hij in de Limarí vallei wijnen kon maken van topkwaliteit.

De wijngaard

De wijngaarden in de Limarí vallei liggen in het noorden van Chili, dichtbij de kust van de Stille Oceaan. De wijnstokken zijn geplant in het oudste alluviale terras van de Limarí rivier. De bodem is een mix van kiezels van verschillende grootte, en van klei en zand. Als gevolg van de weinige regen in het gebied (70-100mm) heeft de bodem een hoge concentratie van kalksteen en verschillende soorten zout. Deze bodems maken het gebied werkelijk uniek in Chili.

Klimaat

De wijngaard is gelegen op 29 km van de Stille Oceaan. Een stevige zeewind zorgt voor flinke verkoeling en dit leidt tot uitstekende condities voor het verbouwen van druiven. Daarnaast zorgen deze condities voor het uitblijven van regen tijdens het oogstseizoen. Dit maakt het gebied een waar paradijs voor de wijnstok en voor druiven.

Reserva Cabernet-Sauvignon

De kleur is aantrekkelijk dieprood met een violette weerschijn. De geur van deze elegante wijn doet denken aan kersen, zwarte bessen en viooltjes en een fijne kruidigheid. De wijn is vol, goed in balans en heeft geconcentreerd fruit. De tannines zijn zacht en soepel en de goede samenhang met het fruit  geven deze wijn complexiteit en diepgang. De afdronk is lang en zacht.

 

"
Specificaties
Appellation D.O. Limari Valley
Druif Cabernet Sauvignon
Kleur Rood
Verpakking
Verpakking doos
Afsluiting Kurk
Aantal per verpakking 12

Recente Vragen

Stel een vraag over dit product

Beoordelingen

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!