Kennis en ervaring

Wijnhandel van Ouwerkerk  is een gespecialiseerd familiebedrijf waar het enthousiasme, de vakkennis en expertise vanaf 1860 tot op de dag van vandaag van vader op zoon worden doorgegeven. Generaties lang voeren wij al een traditioneel assortiment wijnen waarbij de nadruk ligt op wijnen uit het midden- en hogere segment.

Al onze wijnen zijn online en in onze winkel per fles te bestellen. Bent u niet tevreden met uw aankoop of is de door u aangekochte wijn toch niet helemaal uw smaak: Volle flessen mogen altijd retour gegeven worden.

Elke eerste zaterdag van de maand laten wij u, in onze gezellige winkel in Arkel, een aantal wijnen proeven. Telkens met een ander thema, aangepast aan het seizoen. Wil u weten wat het volgende wat er aankomende maand op de proeftafel staat ? Schrijf dan in voor onze nieuwsbrief dan bent u ook altijd op de hoogte van de diverse activiteiten die wij organiseren zoals het jaarlijks terugkerende ‘Arkels Wijnfestival’, het ‘Druivenplukkersdiner’ en de ‘Grote Najaarsproeverij’ .

Wijnhandel van Ouwerkerk, 1860 – 2020: Al meer dan 160 jaar vertrouwd !

Exclusief importeur
Erkend wijnexperts