Evenementen

Grote najaarsproeverij – 5, 6 en 7 november

Goed nieuws! Van 5 tot en met 7 november kunnen we je weer verwelkomen voor onze grote najaarsproeverij. We nemen je mee in onze wereld van wijn. Proef ruim 100 verschillende wijnen met bijpassende hapjes tijdens een tour door onze winkel en maak kennis met de wijnleveranciers. Deelname aan de proeverij kost €19,50 p.p. We verwelkomen je graag op één van onderstaande dagen en tijdstippen:

Koop hier kaarten voor vrijdagavond 5 november (18.00 – 22.00)

Koop hier kaarten voor zaterdagmiddag 6 november (13.00 – 17.00)

Koop hier kaarten voor zondagmiddag 7 november (13.00 – 17.00)

Tips in de regio

Ben je na je bezoekje aan Wijnhandel Van Ouwerkerk nog klaar voor een ander uitje? Hieronder vind je een aantal van onze tips in de regio. Zo weet je precies waar je terecht kunt voor een lekker stuk kaas bij je wijn, waar je je cadeautje compleet maakt met een mooie bos bloemen en waar je naar toe moet voor het ultieme vermaak.

We Love Oldtimers – Hoogblokland 

Wil jij in één keer alle highlights in de regio ontdekken? Ga dan voor de ultieme roadtrip en huur een Oldtimer bij We Love Oldtimers in Hoogblokland. Tour langs de Linge, stop voor de picknick  haal een heerlijk flesje wijn op voor bij thuiskomst. Tip: boek ook eens je bedrijfsuitje bij We Love Oldtimers. Ze bieden onder andere speurtochten en rally’s aan die vanzelfsprekend een enorm leuke dag opleveren. 

Klik hier voor meer informatie.

Kaasboerderij aan de Linge – Spijk

Bij Kaasboerderij aan de Linge, gelegen in Spijk. vind je heerlijke Boerenkaas die op bijzondere wijze is gemaakt van rauwe melk. Perfect voor op de borrelplank bij een goed glas wijn. Naast kaas vind je in de boerderijwinkel nog veel meer lekkers voor in huis, je gaat dus zeker niet met lege handen naar huis. 

Klik hier voor meer informatie.

Exclusief importeur
Erkend wijnexperts