Evenementen

December proeverij

Als de maatregelen het toelaten gaan we er in december een extra feestelijk maand van maken met extra edities van onze proeverijen. 

Zaterdag 4 december: Proeverij Bourgogne & Bordeaux  

Neem plaats in onze proefkamer en  proef maar liefst 8 wijnen uit de Bourgogne en Bordeaux. Prachtige, volle wijnen voor de winter en de feestdagen.

(reserveer hier)

Zaterdag 18 december: Proeverij Dinerwijnen

Weet jij al welke wijnen je bij het kerstdiner gaat serveren, of kan je nog wel wat hulp gebruiken? Tijdens deze extra feestelijke proeverij helpen we je met het selecteren van de beste dinerwijnen. 

Tips in de regio

Ben je na je bezoekje aan Wijnhandel Van Ouwerkerk nog klaar voor een ander uitje? Hieronder vind je een aantal van onze tips in de regio. Zo weet je precies waar je terecht kunt voor een lekker stuk kaas bij je wijn, waar je je cadeautje compleet maakt met een mooie bos bloemen en waar je naar toe moet voor het ultieme vermaak.

We Love Oldtimers – Hoogblokland 

Wil jij in één keer alle highlights in de regio ontdekken? Ga dan voor de ultieme roadtrip en huur een Oldtimer bij We Love Oldtimers in Hoogblokland. Tour langs de Linge, stop voor de picknick  haal een heerlijk flesje wijn op voor bij thuiskomst. Tip: boek ook eens je bedrijfsuitje bij We Love Oldtimers. Ze bieden onder andere speurtochten en rally’s aan die vanzelfsprekend een enorm leuke dag opleveren. 

Klik hier voor meer informatie.

Kaasboerderij aan de Linge – Spijk

Bij Kaasboerderij aan de Linge, gelegen in Spijk. vind je heerlijke Boerenkaas die op bijzondere wijze is gemaakt van rauwe melk. Perfect voor op de borrelplank bij een goed glas wijn. Naast kaas vind je in de boerderijwinkel nog veel meer lekkers voor in huis, je gaat dus zeker niet met lege handen naar huis. 

Klik hier voor meer informatie.

Exclusief importeur
Erkend wijnexperts