Erkend wijnexperts

KVNW Registerwijnhandelaar:

Het keurmerk biedt individuele wijnhandelaren de kans zich te onderscheiden en heeft tegelijkertijd een positief effect op de gehele wijnbranche. Sinds de actualisatie kent het keurmerk enkele voorwaarden met een meer specifiek MVO-karakter. Wijnhandel van Ouwerkerk is Register Wijnhandelaar van de Koninklijke Vereniging Nederlandse Wijnhandelaren. Dit houdt in dat wij elke drie jaar geauditeerd worden en al onze handelingen gecontroleerd worden. Register Wijnhandelaar word je dus niet zomaar, daar moet je wel wat voor doen. 

Vinoloog van de Wijnacademie

Vinoloog van de Wijnacademie, al ruim 40 jaar een begrip in de wijn- en horecabranche en als enige titel van niveau erkend door de SWON, FHKN, VAKO, KVNW en de KSU. Een perfecte vakopleiding voor iedereen die werkzaam is in de wijnhandel of horeca.

De titel Vinoloog van De Wijnacademie is een geregistreerd merk en kent een reglement voor de gebruiker van deze titel.

Wine in Moderation

Wine in Moderation – Art de Vivre is een internationaal programma van de wijnsector om welzijn en een gezonde levensstijl te inspireren, en om bij te dragen aan het terugdringen van aan alcohol gerelateerde schade.  Het programma is gefundeerd op wetenschappelijk bewijs, onderwijs en het zelfregelend vermogen van de sector en biedt handvatten aan de gehele internationale waardeketen van wijn, door middel van bewustwording en kennisoverdracht over verantwoordelijk alcoholgebruik en matige wijnconsumptie.

Exclusief importeur
Erkend wijnexperts