wijnhandelvanouwerkerk

Thuis uit eten met de Dinerbox

Herken je dat? Je wilt een avond uitgebreid dineren met vrienden of familie, maar staat vervolgens de hele avond in de keuken te zwoegen. Verplaats je het diner vervolgens naar een goed restaurant, dan mis je toch weer de gezelligheid van thuis en lopen de kosten al snel op. Gelukkig hebben wij daar in samenwerking met Eetcetera catering een oplossing op bedacht:

Geniet dit seizoen van onze exclusieve dinerboxen! Wij verzorgen het eten en de wijnen en jij hoeft alleen nog maar de gasten te regelen.

Dit vind je in de dinerbox

Zo werkt het

• Bestel een dinerbox naar keuze.*Indien gewenst is er een aangepaste vegetarische variant van de box beschikbaar.
  • Geef in de opmerking van je bestelling aan op welke dag je de box wilt ontvangen. Let op: minimaal 3 dagen van te voren te bestellen.
  • De Dinerbox is van maandag t/m zaterdag af te halen bij Wijnhandel Van Ouwerkerk of Eetcetera.
  • Warm de recepten thuis op volgens de menu omschrijving. Deze vind je in de box.
Thuis uit eten met de Dinerbox

Heb je vragen over de Dinerbox? Stel ze hieronder.

Exclusief importeur
Erkend wijnexperts